KoorBusiness

management | advisering | training | workshops
koorpromotie | grafische vormgeving | webdevelopment

KoorBusiness is een samenwerkingsverband van professionele musici met verstand van zaken. Ideale businesspartners voor projecten en organisaties waar de zakelijke kant in balans moet zijn met de artistiek basis. Vaak een fragiel evenwicht dat inzicht in beide werelden nodig heeft. Het nieuwe samenwerkingsverband start begin 2017 en met een eigen website online via http://www.Koorbusiness.nl.

KoorBusiness logo 2016 liggend

Koorbusiness komt voort uit mijn dagelijkse balans tussen interpretatie, creatie, realisatie en interactie in muziek en bedrijfsleven.  Ik adviseer organisaties op het gebied van community building, events, communicatiestrategie en beleidsvorming. In het verlengde geef ik met muziek als middel bijzondere trainingen en workshops op het gebied van teambuilding, motivatie en visievorming.

workshop missie, visie & waarden
Aan de hand van gestructureerde associatieve interpretatie leid ik de deelnemers in deze workshop door de talloze kenmerken van de organisatie om tot de essentie door te dringen en in compacte bewoordingen de missie, visie en waarden te kunnen benoemen. Een bijzonder waardevolle training die in alle geledingen van de organisatie richting en inhoud geeft.

samenwerken door samen te zingen
Op het kruispunt tussen kunst en bedrijfsleven werk ik onder de titel Koorbusiness met managementteams om -met muziek als middel- de verschillende karakters en individuen letterlijk op elkaar af te stemmen.

Geïnteresseerd in bovenstaande of andere trainingen? Ik kom graag met je in contact om te kijken hoe ik je kan helpen! Stuur een e-mail naar roy@koorbusiness.nl of vul onderstaand formulier in. Ik neem dan spoedig contact met je op!


Informatieaanvraag

Advertenties